La Sala d'Actes acull la presentació de l'Anuari de la Joventut 2019

Notícia del Parlament - 21 de novembre de 2019

El president Vicenç Thomas ha defensat que aquest document servirà per detectar les necessitats dels joves i per poder donar resposta a les seves demandes

 

La Sala d’Actes del Parlament ha acollit avui capvespre la presentació de l’Anuari de la Joventut 2019. Publicat per primera vegada l’any 2018, aquest anuari, que compta amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Cifre de Colonya, té com objectiu promocionar el coneixement i la comprensió de la realitat dels joves de les Illes Balears.

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha donat la benvinguda als assistents a l’acte, que ha comptat amb la presència de Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, Fina Santiago, consellera d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears, Àlex Segura, director insular de Participació i Joventut del Consell de Mallorca, Belén Pascual, professora de l’àrea de Teoria i Història de l’Educació, membre del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social i coordinadora de l’Anuari de la Joventut, Juan José Caldés, responsable de Relacions Institucionals i Estalvi Ètic de Caixa Colonya, i Rosabel Rodríguez, vicerectora d’Estudiants de la Universitat de les Illes Balears.

El president Vicenç Thomas ha tancat les intervencions de la primera part de la presentació de l'Anuari afirmant que el debat d’idees, propi d’una institució com el Parlament, s’ha de fer a partir de dades rigoroses, i és per això que aquest document representa una “eina per analitzar un segment de la nostra societat fonamental per afrontar el futur amb garanties”. El president ha considerat a més que “tenir joves preparats i generar les oportunitats suficients per tirar endavant els seus projectes vitals és una de les prioritats que ens hem de marcar com a societat i com a poders públics”

Finalment, l’acte ha clos amb la conferència de Carles Feixa, amb el títol Generació Blockchain. Ser jove en un món globalitzat.

Podeu trobar més informació sobre l'Anuari de la Joventut 2019 clicant a aquest enllaç: ANUARI JOVENTUT 2019.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 13391583

Mapa Web