Eivissa rep els premis dels concursos de dibuix i de redacció del Parlament

Notícia del Parlament - 9 de juny de 2022

ÀLBUM FOTOGRÀFIC

Avui matí, al centre cultural Can Ventosa d'Eivissa, s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis als guanyadors de la categoria 'Eivissa', del XVIII edició del Concurs de dibuix 'Un Parlament per a tots i totes' i de la XV edició del concurs d'expressió escrita Valors i Parlament.

A la cerimònia, que ha estat encapçalada pel president del Parlament, Vicenç Thomas, també hi han assistit la vicepresidenta primera del Parlament, Gloria Santiago; la diputada del Grup Parlamentari Socialista Pilar Costa; el batle d’Eivissa, Rafael Ruiz González, i la tinenta de batle i regidora d’Educació, Carmen Boned; la consellera del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell d’Eivissa, Sara Ramon Rosselló; i la delegada territorial d’Educació a Eivissa, Margalida Ferrer Marí.

L’organització dels concursos de dibuix i expressió escrita tenen per  objectiu donar a conèixer a tot l’alumnat de 6è de primària de les Illes Balears el funcionament, l’organització i la composició de la cambra parlamentària. Així, mitjançant l’elaboració d’un dibuix i/o d’una redacció, se cerca poder ensenyar i aprendre què es fa, per què serveix i quina importància té la primera de les institucions de les nostres illes.

En aquesta edició organitzada pel Parlament de les Illes Balears, amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, s'han presentat 2.754 dibuixos, la qual cosa ha suposat la xifra rècord de participació en el concurs de dibuixos en les devuit edicions realitzades, amb una participació de fins a noranta centres. Per altra banda, els centres de primària de les Balears també han concursat amb 1.382 redaccions.

Un total de 4.136 treballs presentats que ha permès assolir una marca històrica de participació.

En concret, per la categoria Eivissa s’han rebut un total de 280 dibuixos (des d'11 centres) i 110  redaccions (de 6 centres).

El president del Parlament, Vicenç Thomas, ha expressat la seva gran satisfacció per l'elevada participació d'enguany que reafirma que any rere any les escoles i els alumnes, s'impliquen en més força i il·lusió en aquestes activitats, gràcies a les quals es coneix un poc més el Parlament, què representa, què és, què fa i com funciona.

ELS PREMIATS

De la categoria ‘Eivissa’, el primer premi de dibuix ha correspost a l'alumna Alba Caro Suárez, del centre Morna International College de Santa Gertrudis 

 

El primer premi d'expressió escrita ha correspost a l'alumna Clara Griñán Segura, del CEIP S'Olivera

 

També s'ha atorgat el premi a la participació a tres centres: CEIP Sa Graduada, CC Santíssima Trinitat i CEIP Ntra. Sra. de Jesús.

Durant l’acte tots els estudiants han rebut obsequis per la seva participació.

ENLLAÇ A TOTS ELS PREMIATS

Premis Formentera.

Demà 10 de juny es lliuraran els premis categoriaFormentera’, en un acte que se celebrarà al Centre Cultural 'Es Cine', a partir de les 10 hores. 

Els dibuixos i les redaccions premiades es publicaran en el Calendari 2023 que anualment edita el Parlament.

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 4/07/2022 a les 11:00h de la COMISSIÓ D'EDUCACIÓ, RECERCA I CULTURA

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 36606530

Mapa Web