El president Vicenç Thomas rep en audiència la directora de la UNED a les Illes Balears

Notícia del Parlament - 13 de maig de 2022

Avui matí, el president del Parlament Vicenç Thomas, ha rebut en audiència a la Sala Montenegro a Judit Vega, directora de la UNED a les Illes Balears.

La trobada ha servit per presentar a la directora Judit Vega, que assumí el càrrec amb el repte de reimpulsar el centre a les Balears l'any 2019.

La UNED enguany celebra el seu 50è aniversari, garantint l'accés a l'educació superior a qualsevol persona, independentment del seu origen o lloc de residència, i adaptant-se a les condicions laborals, personals o familiars dels seus alumnes, i exercint un paper essencial en la divulgació i sosteniment dels principis democràtics, potenciant la convivència en pau i en llibertat i els principis d'equitat.

Des de la seva creació el 1972, la UNED ha estat una universitat de referència, oberta al món i a la societat, involucrada en la defensa dels principis democràtics i la concòrdia, i en recerca de l'excel·lència i rigor científic, sempre amb vocació de servei públic.

El passat 10 d'octubre de 2021 s'inaugurà l'any acadèmic de la UNED a les Illes Balears 21-22, amb 12.000 alumnes entre matrícules a graus, màsters i cursos d'accés. La tendència dels darrers cursos, denota que cada vegada es matriculen més dones, i que baixa la mitjana d'edat dels matriculats, de 45 a 30 anys.

Enguany com a novetat en l'oferta acadèmica, es pot assistir a cursos de català.

Cal recordar que el passat 13 d'abril, la Mesa del Parlament de les Illes Balears, acordà que la UNED era una justa candidata al Premi Princesa d'Astúries de Comunicació i Humanitats 2022, que es concedeix des de l'any 1981, a la persona, grup de persones o institució, que desenvolupa una tasca creadora o d'investigació, representant una aportació rellevant a la cultura universal en el camp de la comunicació i les humanitats.

Finalment, ha resultat guardonat recentment el periodista polonès Adam Michnik, destacat defensor dels drets humans a Polònia i considerat i personatge fonamental en la recuperació de la democràcia al seu país.

 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

No hi ha cap emissió en directe en aquests moments.
La següent emissió serà: dia 31/05/2022 a les 09:00h del Ple del Parlament de les Illes Balears

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 35481367

Mapa Web