La Diputació Permanent debat la situació de les Illes Balears a causa del COVID-19

Notícia del Parlament - 23 de març de 2020

La presidenta del Govern ha comparegut davant els representants dels grups parlamentaris per explicar les mesures preses per fer-hi front

 

Avui matí, a la Sala de les Cariàtides, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha comparegut a iniciativa pròpia per explicar la situació de les Illes Balears a causa del COVID-19 i les mesures del Govern per fer-hi front. Aquesta sessió de la Diputació Permanent fou convocada pel president del Parlament, Vicenç Thomas, el passat divendres 20 de març, després de les reunions de la Mesa i la Junta de Portaveus. Per primera vegada en una sessió parlamentària a les Illes Balears una diputada ha fet la seva intervenció a través d’un sistema de videoconferència habilitat pels serveis de la cambra.

La sessió, que s'ha allargat durant unes quatre hores, ha començat amb la intervenció de la presidenta del Govern, Francina Armengol, a la qual han contestat els representants dels grups parlamentaris: Gabriel Company (Popular), Esperança Sans (Unidas Podemos), Maxo Benalal (Ciudadanos), Miquel Ensenyat (MÉS per Mallorca), Sergio Rodríguez (VOX-Actúa Baleares), Lina Pons (El PI-Proposta per les Illes), Sílvia Tur (Mixt), a través del sistema de videoconferència i Sílvia Cano (Socialista). A continuació la presidenta del Govern ha contestat a tots els grups de manera global, fet que ha donat lloc a una rèplica per part d'aquests grups i una contrarèplica final de la presidenta. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 13404131

Mapa Web