El Parlament rebé 9.286 visitants al llarg de l'any 2019

Notícia del Parlament - 8 de gener de 2020

D'aquests, 7.286 han gaudit d’una visita guiada a la seu del Parlament. La majoria corresponen a grups d’estudiants.

Un total de 9.286 persones visitaren la seu del Parlament de les Illes Balears durant l’any 2019. Es tracta d’una xifra similar a la dels darrers anys, en els quals s'incrementà el nombre de visitants a la seu del legislatiu.  

D’aquestes, 7.286 han realitzat una visita guiada amb els serveis de la cambra, coneixent la història de l’edifici i el funcionament i organització de la institució. La gran majoria d’aquestes visites, el 75 %, corresponen a grups d’estudiants de primària, secundària, batxillerat i universitaris. Al marge de les visites del món educatiu, destaquen  la Jornada de Portes Obertes de l’1 de març, en la qual 1.371 persones feren una de les múltiples visites guiades que s’oferien durant la jornada. A aquestes s'hi sumen les visites d'associacions i grups diversos realitzades al llarg de l'any.  

A més a més, 2.000 persones entraren al Parlament i gaudiren de l'activitat cultural organitzada per la institució amb motiu de la Nit de l’Art del passat 21 de setembre.

Les visites a la seu parlamentària es realitzen per petició prèvia, que es pot fer a través de correu electrònic visites@parlamentib.es o telefònicament (trobareu tota la informació clicant a aquest enllaç). A més a més, el proper dia 1 de març de 2019 el Parlament tornarà a realitzar una Jornada de Portes Obertes. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 7/de juliol/2020 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 13136603

Mapa Web