El Ple rebutja una moció VOX relativa a la defensa del règim constitucional

Notícia del Parlament - 3 de desembre de 2019

Al tercer punt de l’ordre del dia de la sessió del Ple del Parlament de les Illes Balears s’ha substanciat el debat i la votació d'una moció del Grup Parlamentari VOX-Actua Baleares, relativa a la defensa del règim constitucional, la qual ha estat REBUTJADA per 32 vots en contra (Mixt, MÉSxMallorca, Unidas Podemos, Socialista), 22 vots a favor (Vox, Ciudadanos, Popular) i 2 abstencions (El Pi). La iniciativa pretenia aprovar la proposta següent:

El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes balears a comprometre's amb els interessos generals, la unitat i la permanència d'Espanya, a respectar l'ordre constitucional i la democràcia, a assegurar el normal funcionament de les institucions i la vigència de l'estat de dret, basats en la Constitució i en l'Estatut d'Autonomia.

Aquest text està pendent de revisió i correcció. El text oficial serà el que es publicarà al Butlletí Oficial del Parlament de les Illes Balears

 Intervencions

La iniciativa ha estat presentada i defensada pel diputat Jorge Campos  (Vox). 

Al torn de fixació de posicions ha intervingut: Juan Manuel Lafuente (Popular), Alejandro López (Unidas Podemos), Juan Manuel Gómez (Ciudadanos), Miquel Ensenyat (MÉSxMallorca), Josep Melià (El Pi-Proposta per les Illes Balears), Sílvia Tur (Mixt-MÉSxMenorca) i Pilar Carbonero (Socialista).

 

Més informació ...
Documents
Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 13968452

Mapa Web