El president rep en audiència Carles Manera, president del Consell Econòmic i Social

Notícia del Parlament - 6 de setembre de 2019

La visita al Parlament s'enquadra dins els contactes que manté el president del Parlament amb els representants dels òrgans estatutaris.

Avui matí el president del Parlament, Vicenç Thomas, ha donat audiència al president del Consell Econòmic i Social (CES), Carles Manera, el qual ha estat acompanyat pel secretari general del CES, Josep Valero.

El Consell Econòmic i Social de les Illes Balears està definit en l'article 78 del nostre Estatut d'autonomia on es diu que .."és l'òrgan col·legiat de participació, estudi, deliberació, assessorament i proposta en matèria econòmica i social". 

El Consell es configura com a ens de dret públic, dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'actuar, que disposa d'autonomia orgànica i funcional per acomplir-ne les finalitats. Amb això es destaca que la nostra Institució és independent del Govern o d'altres òrgans, associacions o institucions públiques o privades, la qual cosa és imprescindible per tal de desplegar l'activitat consultiva de manera objectiva i autònoma.

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 25/de febrer/2020 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 10873731

Mapa Web