El Parlament rep la comitiva de les Festes des Vermar de Binissalem

Notícia del Parlament - 5 de setembre de 2019

El Parlament de les Illes Balears ha rebut avui matí la tradicional visita de les vermadores i vermadors de Binissalem amb motiu de les Festes de Vermar 2019.

La comitiva de vermadors i vermadores, presidida pel batle Víctor Martí, ha visitat avui matí el Parlament de les Illes Balears per tal de fer arribar al president de la cambra la convidada a la 55 edició de les Festes des Vermar de Binissalem 2019.

Hi han estat presents, a més de regidors i regidores del Consistori binissalamer, els cinc vermadors elegits enguany: Aida García (vermadora major), Xesca Canyelles (vermadora), Catalina Ferrà (vermadora), Llorenç Vicens (vermador) i Mateu Padilla (vermador). 

El president del Parlament, Vicenç Thomas, els ha rebut a la sala del Senat on ha pogut intercanviar impressions amb els joves vermadors i els representants municipals. 

Durant l'acte el president del Parlament ha intercanviat amb el batle i els vermadors obsequis protocol·laris i el batle li ha fet lliurament de la convidada oficial a la festa. 

Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: 25/de febrer/2020 - 10:00h

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Enllaços d'interès

Enllaç Biblioteca

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Enllaç Junta Electoral

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Peu de pàgina

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 10873329

Mapa Web