Darreres notícies

L'Excm. Sr. Antoni Terrasa, president del TSJIB, es reunirà amb el president del Parlament per tal de presentar la Memòria sobre el Funcionament del TSJIB de 2018.

L'audiència tendrà lloc a la seu del Parlament, dijous 28 de març a les 11 hores.

El president rebrà el pròxim dijous 28 de març a les 12 del migdia l'Il·lm. Sr. Carlos Pérez Salguero, coronel cap de l'Aeròdrom Militar i Zona Residencial de Pollença.

S'han lliurat els premis als guanyadors de la categoria "Menorca" del concurs de dibuix i expressió escrita i del centre més implicat en el concurs. Menorca hi ha participat amb 261 dibuixos i 201 redaccions de 10 centres escolars.

S'han lliurat els premis als guanyadors de la categoria "Formentera" del concurs de dibuix i expressió escrita. Els tres centres escolars de Formentera hi han participat amb 76 dibuixos i 67 redaccions.

S'han lliurat els premis als guanyadors de la categoria "Eivissa" del concurs de dibuix i expressió escrita. Eivissa hi ha participat amb 320 dibuixos i 142 redaccions d’11 centres escolars.

 

La iniciativa, consensuada per tots els grups parlamentaris, fou presa en consideració i remesa ala Comissió del Reglament per elaborar un dictamen que ha estat avui debatut i aprovat en sessió plenària.

S’amplia la composició del Consell Escolar de les Illes Balears. Es modifica el sistema d’elecció del president i del vicepresident

El Dictamen del Projecte de llei aprovat prové de la validació d’un Decret llei, al qual s'han incorporat esmenes formulades pels grups parlamentaris.

Foto president

Molt Hble. Sr. Baltasar Picornell i Lladó

President del Parlament de les Illes Balears

Perfil del contractant

Els contractes del Parlament de les Illes Balears es publiquen a la plataforma de contractació del sector públic

Perfil del contractant fins juliol 2017

Contractes del Parlament de les Illes Balears publicats a la plataforma de contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, fins al 23 de juliol de 2017

Correu del ciutadà

Contactau amb el Parlament, no oblideu que els camps assenyalats amb un signe (*) i en vermell són obligatoris.

Tipus de missatge

NOM I COGNOMS*

DNI*

MISSATGE*

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escriviu el resultat de la suma al camp de resultats abans de pitjar el botó d'enviar.

El resultat de 2 + 8 és

El termini de resposta serà de dos dies hàbils a partir de l'enviament.

Multimèdia

El ple en directe. La següent emissió serà: No se ha podido obtener la fecha del siguiente pleno

Canal YouTube del Parlament                                   

No hi ha emissió en directe

Biblioteca del Parlament de les Illes Balears

Des d’aquí podeu accedir a la cerca de llibres i altres publicacions en el catàleg de la biblioteca i a una sèrie de dossiers relacionats amb l’activitat parlamentària.

Junta Electoral de les Illes Balears

La Junta Electoral de les Illes Balears posa a la vostra disposició informació corresponent a les eleccions al Parlament de les Illes Balears i als consells insulars.

Parlament de les Illes Balears

Carrer Conqueridor, 11. 07001 Palma, Tel. 971 228 281 Fax 971 718 201

Idioma:

    Nre. de visites : 6315466

Mapa Web